Zásady zpracování osobních údajů

K Vašim osobním údajům přistupujeme s náležitou vážností a opatrností. Na této stránce naleznete veškeré podrobnosti o tom, jaké údaje získáváme, jak je používáme a také jak je chráníme.
 

Společnost GIVA s.r.o. se sídlem na adrese Revoluční 1082, 110 00 Praha 1, IČO: 27130860, DIČ: CZ27130860 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 98585, (dále jen „Správce“) která je provozovatelem internetového obchodu www.galeriegranat.cz, tímto vydává zásady zpracování osobních údajů v souvislosti s provozováním e-shopu www.galeriegranat.cz.

Tyto zásady jsou plně v souladu s Nařízením Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „nařízení GDPR“), které je účinné od 25.5.2018.

 

Kontaktní údaje správce údajů:

GIVA s.r.o.

Revoluční 1082/8, 110 00 Praha 1, email: info@galeriegranat.cz

IČ: 27130860, DIČ: CZ27130860

 

Osobní údaje

Správcem budou zpracovávány Vaše následující osobní údaje:

  • Jméno a příjmení,
  • adresa,
  • telefonní číslo,
  • e-mail,
  • v případě podnikajících osob IČ, DIČ (dále jen „osobní údaje“)

 

Účel zpracování

Účelem zpracování těchto osobních údajů je plnění povinností správce vyplývajících z obsahu uzavřené kupní smlouvy mezi Vámi, kupujícím, a správcem jako Prodávajícím, a plnění právních povinností správce vyplývajících z obecně závazných právních předpisů. Správce zpracovává pouze ty údaje, které jsou nezbytné.

 

Příjemci osobních údajů

Správce může Vaše osobní údaje předat následujícím subjektům:

 

Předávání osobních údajů spojené se správou informačních systémů:

Wedos Internet, a.s.,IČO: 28115708

ByznysWeb s.r.o.,IČO: 27945014

 

Předání údajů spojené s vyřízením objednávky v závislosti na výběru dopravy a platby:

Československá obchodní banka, a. s. ,IČO: 00001350

Česká pošta, s.p.,DIČ: CZ47114983

DHL Express (Czech Republic) s.r.o.,DIČ: CZ25683446

PPL CZ s.r.o.,DIČ: CZ25194798

Zásilkovna s.r.o., DIČ: CZ28408306

 

Předávání údajů spojené s marketingovými službami:

Facebook Ireland Limited, IE9692928F

Google Ireland Limited, IE6388047V

Pinterest Europe Limited, IE3320387RH

Právním důvodem je zde plnění povinností z uzavřené smlouvy se subjektem údajů a dále též oprávněné zájmy správce či třetí strany. Nejsou předávány osobní údaje náležící do skupiny zvláštních kategorií osobních údajů.

 

Doba zpracování

Osobní údaje mohou být správcem zpracovávány po dobu nezbytnou k plnění práv a povinností vyplývajících z uzavřené smlouvy. Dále pak archivovány po dobu 10 let, pokud zvláštní předpisy (daňové, pracovněprávní, archivace, účetní předpisy) nestanoví jinak, nebo dokud svůj souhlas neodvoláte (za podmínky, že nejsme zvláštním předpisem vázáni Váš údaj dále archivovat).

 

Použití souborů cookies

Cookie, tedy podle překladu „sušenka" jsou malé datové soubory, které jsou ukládány v prohlížeči. My Vám díky těmto souborům můžeme nabídnout Vaši oblíbenou sušenku, tedy v překladu příjemný zážitek na našem webu, co nejvíce přizpůsobený Vám.

Cookie soubory využíváme především za účelem zlepšení a správné funkčnosti internetového obchodu, zapamatování Vašich přihlašovacích údajů, přizpůsobení stránek Vám a vyhodnocení marketingových aktivit.

 

Odmítnutí souborů cookies

Pokud s ukládáním soborů cookies návštěvník internetového obchodu nesouhlasí, může tomu zabránit nastavením svého internetového prohlížeče

 

Kupující mají právo

a)      získat od Správce potvrzení, zda osobní údaje, které se jich týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, mají právo získat informaci o účelu zpracování, kategorii dotčených osobních údajů, příjemci nebo kategorii příjemců, kterým osobní údaje byly nebo budou zpřístupněny, plánovaná doba, po kterou budou osobní údaje uloženy, nebo není-li ji možné určit, kritéria použitá ke stanovení této doby, existence práva požadovat od správce opravu nebo vymazání osobních údajů týkajících se subjektu údajů nebo omezení jejich zpracování a nebo vznést námitku proti tomuto zpracování, právo podat stížnost u dozorového úřadu.

b)      obeznámit Správce, aby bez zbytečného odkladu opravil nepřesné osobní údaje.

c)       obeznámit Správce, aby bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje, které se jich týkají, a Správce má povinnost osobní údaje bez zbytečného odkladu vymazat.

d)      aby Správce na jejich žádost předal jejich osobní údaje jinému jimi určenému Správci.

e)      vznést námitku proti zpracování svých osobních údajů u Správce.

f)        v případě pochybností o tom, zda jsou ze strany Správce zpracovávány jejich osobní údaje ve smyslu výše uvedených právních předpisů, obrátit se jak na Správce, tak na Úřad pro ochranu osobních údajů

  • Ikona

    Certifikovaný obchod

    jistota původu šperku

  • Ikona

    Nejširší výběr

    šperků s českým
    granátem

  • Ikona

    Kamenná prodejna

    možnost osobního
    odběru a vyzkoušení

  • Ikona

    Rychlé doručení

    Odesíláme ihned

  • Bezproblémová

    výměna

Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení